Kreta Makrigialos Augusti 2010

Kontakt:

Eva

Berth

Facebook, Skype, AOL samt MSN

 

 

Hotellets info site

 

 

14 Augusti

Då var det som vanligt igen, upp vid 8 tiden dusch och sedan till frukost. Markus åt nästan ingenting som vanligt. Sedan blev det bad i Medelhavet. Det var skoj. Vi har köpt en madrass som Markus och hans kompis Mattias har roligt med. I dag är det lite varmare än i går, 36 grader, men det får man stå ut med. Efter badet blev det dags för lunchbuffé. Smarrigt tyckte inte Markus, ville hellre se på Tom & Jerry.

     
     

13 Augusti

Vaknade vid 8-tiden i morse. Markus sov till nio då vi väckte honom. Gick och åt frukost. Markus åt två rostade bröd + juice. Markus tittade på Tom och Jerry i barnhörnan under tiden vi åt klart. För att gå till matsalen måste vi gå en promenad uppför en backe. Det är bra för då får vi lite motion.

Sedan var vi vid poolen fram till lunch. Jättevarmt i poolen. Precis som i Thailand. Åt lunch, pizza slice, pommes frites, grekisk sallad, Tzatziki och vitt vin. Markus åt chicken bits + pasta och tittade på Tom och Jerry igen. Efter det gick vi hem till rummet och vilade lite. Ringde hem till mormor och morfar via Skype. Roligt att det fungerar så bra. Sedan blev det bad i havet med jättestora vågor. Markus var inte rädd, men det var jag. Vi avslutade med poolen. Nu ska vi strax gå ut och äta middag och kanske titta på showerna. Hade tänkt ladda upp bilder men Markus vill ha datorn jämt, tyvärr.

Nu kom bilderna!!

Vy från hotellet Barn poolen Stranden

 

12 Augusti

 
Arlanda Arlanda 2  

Flyget ska avgå kl 10. Flygtid 3:45 + drygt 2 timmars transfer till vårt hotell. Vi landar i Heraklion och måste åka tvärs igenom landet till Ireptra som ligger på södra sidan.

Berth gick upp redan 0430 fast klockan skulle ringa 0530. Vi åkte hemifrån vid 6 tiden och kom fram till Arlanda vid 7.30. Checkade in vid självbetjäningsautomaten och var inne förre klockan 8. Vi hade bara 30 kg med oss totalt. Planet startade som det skulle. Flygresan gick bra förutom att Markus hade tråkigt. Sedan blev det en busstur i ca 2,5 timme tills vi kom fram till hotellet. Då var det dags för middag och sedan blev det bad i poolen. Nu sitter vi på terrassen och kopplar av och Markus spelar internetspel på datorn.